CUPRA Community

CUPRA-community, een community die passie en ervaring samenbrengt.​

Cupra Master

Service, opnieuw uitgevonden.

chevron

CUPRA DNA

Een verschillend persoonlijkheid voor elk model.

chevron

Racing

De DNA van een kampioen.

chevron

Event

Meer dan auto's.

chevron
Dylan Smith

Vraag het aan een CUPRA Master

Service, opnieuw uitgevonden.

Of u gewoon een vraag heeft of meteen een proefrit wil boeken: onze CUPRA Masters staan klaar om u te helpen. Elke adviseur in ons netwerk van agentschappen begeleidt u met kennis en toewijding. Van de eerste testrit tot het laatste accessoire, van configuratie tot levering, wij zijn er voor u en uw CUPRA.

    De Voordelen
  • Eén enkel aanspreekpunt
  • Anytime, anywhere
  • Altijd persoonlijk advies
  • Focus op sales én after sales

Ons DNA

Een uniek karakter, verfijning, presties. Voor wie pure passie zoekt.

people on a Cupra
CUPRA Experience

Meer dan zomaar een automerk

Een CUPRA koopt u niet zomaar, een CUPRA beleeft u. Elk model is een beetje anders en heeft z’n eigen unieke eigenschappen. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: dat vleugje racen in het bloed. U vindt er dus vast één die perfect aan al uw noden vervult.

women's reflection on a Cupra
CUPRA care

Autoservice anders benaderd

Onze relatie met u begint misschien bij een testrit, maar stopt niet bij de aankoop van uw CUPRA. U kan ons 7/7 bereiken voor al uw vragen, persoonlijk advies, een uitgebreide dienst na verkoop en officiële CUPRA accessoires. Een nieuwe wereld van stijl, vermogen en sensaties gaat voor u open.

Cupra Born
Origine

Play it another way.

CUPRA en Padel hebben veel gemeen. Allebei grensverleggend, allebei competitief. Het resultaat is een dynamische sport die authenticiteit, verfijning en prestaties combineert, niet toevallig de kernwaarden van CUPRA. Padel en CUPRA? Game, set en match made in heaven.

Racing

map
car

Racen zit in ons DNA.

Winnaars-DNA

Sinds kort sponsort CUPRA het Ducati Team op het MotoGP Wereldkampioenschap. Samen delen we dezelfde passie voor het circuit.

Samen willen we de racerij veranderen en een revolutie ontketenen. Daarom bundelen we onze krachten. Eén team. Eén familie. Eén winnaars-DNA.

car

CUPRA Racing

De evolutie van het ras

Sinds de lancering van onze vermaarde competitiedivisie SEAT Sport in 1970 is de autosport drastisch veranderd. Net als wij. Daarom luiden we een nieuw tijdperk in onder CUPRA RACING. Met de ambitie om een nieuwe definitie te geven aan autoracen en die nieuwe visie op racen ook naast het circuit te realiseren.

Sponsoring

tennis player

​CUPRA , hoofdpartner van

Association Francophone de Padel en van Padel by Tennis Vlaanderen

Sommige mensen leven volgens de regels, wij dagen ze uit. Daarom matcht CUPRA zo goed met Padel. Want net zoals CUPRA herschrijft Padel de regels. 

Het begon allemaal in 1969, toen een tennisspeler er genoeg van had om z’n bal bij de buren te moeten gaan zoeken. Daarom bouwde hij een muur, en de rest is geschiedenis. De jonge sport houdt het midden tussen tennis, squash en pelota. Maar in tegenstelling tot z’n voorgangers wordt padel tussen vier muren gespeeld, iets waar de spelers gretig strategisch gebruik van maken. Het resultaat is een dynamische sport die authenticiteit, verfijning en prestaties combineert, niet toevallig de kernwaarden van CUPRA. 

Padel en CUPRA? Game, set en match made in heaven.

Event

Ontdek de meeste recente CUPRA-activiteiten